Over ons

Wie zijn wij?

J.P. de Ruijter Onderhoud

Sinds 2007 is J.P. de Ruijter Onderhoud een betrouwbaar en professioneel bedrijf, gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, aan- en verbouw en klussen in en om uw huis of bedrijf. Een bedrijf met kennis en ervaring op verschillende vakgebieden. Onze vestigingsplaats is Spijkenisse, het werkgebied licht ruim daarbuiten en bestrijkt een groot deel van Nederland.

In de afgelopen jaren heeft J.P. de Ruijter Onderhoud een zeer goede naam opgebouwd. Bij particulieren maar ook bedrijven, instellingen, beleggers in vastgoed en woningbouw stichtingen maken gebruik van onze diensten en expertise.

Producten / Materialen

Service en kwaliteitsonderhoud staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Bovendien werkt J.P de Ruijter Onderhoud met hoogwaardige, gecertificeerde producten. Door het bezoeken van bouwbeurzen en door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen, hebben wij kennis in huis om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Duurzaam bouwen of verbouwen

Milieuvriendelijk bouwen of verbouwen waar kan, valt onder de mogelijkheden. Hergebruik van materiaal, zoals boordplaat van pindaschillen, hout van Bamboe. Maar ook plaatsen van zonnepanelen en boilers behoren tot de vele mogelijkheden.

Onderhoud en renovatie

Maar ook voor de klussen in en om uw huis, schilderen, badkamer en keukenrenovatie enz. kunt u bij ons terecht.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat J.P. de Ruijter Onderhoud voor u kan betekenen? Kijk op de pagina werkzaamheden, of neem vrijblijvend contact met ons op.